cok feminenmis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. co
  2. co adriaanse
  3. co branding
  4. co efendi
  5. co location
  6. co medya
  7. co owned
  8. co ownership
  9. co pilot
  10. co sadriabi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok feminenmis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok feminenmis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok feminenmis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok feminenmis. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » karga » yaran diyaloglar » no promise » uludag sozluk » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » asiti kacmis kola » karpuzkabugu » entry ve nick uyumu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » devedikeni » kacak kelebek » alwayssleepy » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » sozluk yazarlarinin itiraflari » melankolik » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » arjen robben » july4th » ask » recep tayyip erdogan » helal olsun dedirten entryler » uludag sozluk ten soguma nedenleri » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » citirim net » laf sokan insan » kisitli olmamak » genis kalcali kadinlar » gasilhane » antalya ataturk lisesi » fecebook a uye olmamis kiz bulup evlenmek » fb tv » kamasutra pozisyonlari » perspektif » karamehmet ilkogretim okulu » how do you do » cromwell in önsözü » ankara 19 mayis stadyumu » samsun site camii » denizhan burhan la yansima » ugur ture » radyodan mac dinlemek » iltica » otobuste 31 ceken adam » michael jackson in musluman olmasi » winston light » inci ozkasnak » insan icinde cinsel organini kasimaktan utanmak » agva » kahrol dusman al sana bombe » frpnet net » believe » entry ve nick uyumu » monster com tr » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kilolu basketbolsever » polis devleti » karadeniz de petrol aranmasi » benim adim selo ben cok uzaklardan geldim » hayalperest » husnu yalinkilic » hatasinin bedelini hayati ile odeyen insan » usur olum bile » anneler gununde annesiz olmak » uyuyan sevgiliye sumuk surmek