cok fazla sey biliyorsun 

kapat
  1. hollywood klişelerindendir. bu cümleyi duyduğunuzda kaçmanız şiddetle tavsiye olunur.

(bkz: amerikan film kliseleri)
    #3111491 (eurasian, 08.03.2008 20:12 ~ 20:15)
  2. (bkz: çok şey biliyorsun günlük ölmen gerek)
    #3111497 (boltfire, 08.03.2008 20:14)
  3. ajan ahmet: salih abi ne yapalım bu adamı.
    salih abi: konuşturun olum bana niye soruyosunuz?
    ajan ahmet: abi hollywood tarzı mı olsun yoksa klasik anadolu tarzımızı mı deneyelim.
    salih abi: bizden yürü ahmet.
    ajan ahmet: tamamdır abi.
    ajan ahmet: lan sen ne çok şey biliyorsun öyle gulüm.anlat biraz biz de bilelim.
    susan insan: daha konuşmadım.
    ajan ahmet: salih abi bak konuşmadan pisişik güçleri ile beni etkilemeye çalışıyor.
    salih abi: bana bak allah yarattı demem konuş yoksa selamet verir.kaç kişisiniz lan?mallar nereden geliyor?kime çalışıyosun?delirtme adamı!
    susan insan: bu nasıl film ya?
    salih abi: film olduğunu kim dedi gulüm?
    ajan ahmet: abi tamam abartmasak.akşama daha diziye yetişecez.
    salih abi: alın bunu ahmet.bizim kokoreççide konuştururuz.
    susan insan: :S
    #3111501 (a place where no one goes, 08.03.2008 20:16 ~ 20:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok fazla sey biliyorsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok fazla sey biliyorsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok fazla sey biliyorsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok fazla sey biliyorsun. Copyright of the articles are belong to their authors.

» citirim net » laf sokan insan » kisitli olmamak » genis kalcali kadinlar » gasilhane » antalya ataturk lisesi » fecebook a uye olmamis kiz bulup evlenmek » fb tv » kamasutra pozisyonlari » perspektif » karamehmet ilkogretim okulu » how do you do » cromwell in önsözü » ankara 19 mayis stadyumu » samsun site camii » denizhan burhan la yansima » ugur ture » radyodan mac dinlemek » iltica » otobuste 31 ceken adam » negatif dissallik » zirvede garabet ile karsilasinca verilecek tepki » gomorra » ben birakmam sigara beni biraksin insanlari » sozluk yazarlarindan aforizmalar » yeni baslayanlar icin opusme » solun sol olmaktan cikip carsafa burunmesi » nickinden nefret etmek » insan gozu » eren talu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » alala » liam » blabbermouth » yeni kasa » yalandan bir gun zehirlenecek insan » che guevara ya ait oldugunu soyleyen insan » black train song » artan bel alti basliklari uyaran yazar » issiz adam » minik mavi porsuk