cok fazla gucumuz var 

kapat
  1. vladimir putin den türk politikacılara ders niteliğinde olabilecek açıklama. özellikle deniz baykal ve recep tayyip erdoğan ın kulağına küpe olmalıdır.

ayrıntı için:

http://www.hurriyet.com.t....asp?gid=229&sz=88840

evet habere baktı iseniz gözlerinize inanamayabilirsiniz. ancak işte büyük devlet adamlarının yapması gerekende bu idir. adam ne diyor istediğim her şeyi yaparım yaptırırım ama bir insanım ve ben de hata yapabilirim birilerinin beni yanlış yaptığım yer de eleştirmesi veya durdurması gereklidir diyor. bu sebeple güçlü bir muhalefet olmasını istiyor. ancak türk milletine tarihi boyunca böyle bir lider gelmemiştir. gazi paşa yok mu diyenleri duyuyor gibiyim. ama gazi paşa kendisini asla eleştirmezdi. belki zaman öyle gerektiriyordu ama insan kendini eleştirmeden mükemmele ulaşamaz. putin büyüksün hem de çok. umarım senin gibi bir lider biz türklere de nasip olur.
    #3600636 (pirincinicindekibeyaztas, 30.06.2008 15:26 ~ 15:33)

© 2008 - uludağ sözlük

cok fazla gucumuz var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok fazla gucumuz var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok fazla gucumuz var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben ask oldugumu aglarim » benjamin linus » t bag » yeniceri » desmodus rotundus » guitar hero world tour » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » mulayim » agzini yalamak » kuku bekcisi » 10 ekim » amdan gotten basliklar sozlugun tuzu biberidir » cocuklukta sabah ve aksam sut icme rituelleri » eksi sozluk teki reklam nickli yazar » sag bilege tecavuz eden parcalar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karti bankamatige kaptirmak » turk solu » aysengruda » haydi ic de cay koyayim » ask vazgecer » i guess you re right » habu diyar » yahudinin tahta kilici » aktutun baskininda ergenekon parmagi » uludag sozluk moderasyonu » ibu sozluk » capa » hayatin nasil bitecegi degil nasil surecegi onemli » la havle ve la kuvvete falan olmak » taramali yaz 3990 a gonder