cok faideli bir bilgi verdim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. faideli anketler
  2. faideli bilgiler
  3. faideli entry girmek
  4. sozluk yazarlari icin faideli bilgiler
  5. ben red oyu verdim
  6. ant verdim
  7. soz verdim
  8. ayar verdim
  9. karar verdim
  10. bi magnum a verdim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok faideli bir bilgi verdim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok faideli bir bilgi verdim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok faideli bir bilgi verdim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok faideli bir bilgi verdim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran videolar » yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » no promise » sozlukle ilgili istekler » asiti kacmis kola » mustafa kemal ataturk » uludag sozluk » karpuzkabugu » devedikeni » kacak kelebek » sozluk yazarlarinin itiraflari » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » melankolik » july4th » entry ve nick uyumu » arjen robben » ask » yeni uuser olacaklara nick onerileri » alwayssleepy » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » montajelemani » uludag sozluk ten soguma nedenleri » hakan sukur » prince of darkness » mp3hanesi com » tekirdag turkuleri » halfeti koyu » lanetli org » yuzdeki sivilceleri fondotenle kapatmaya calism » islam da insana mantikli gelmeyen seyler » yerel saat » closer » sipaydirmen » askerin yemini » ortada kuyu var yandan gec » bir varmis bir yokmus » merhaba nalan » delilo » dunyanin kutlesi » yazar fazla avon katalogu okumaktadir » erman ender » 12 mart 1997 galatasaray fenerbahce maci » sevgiliye gunaydin mesajlari » volga nehri » newcastle united » nihat sirdar » hayata dair hazir cevaplar » biz erkek degiliz eylemi » eski sevgili » bilkent universitesi tiyatro klubu » ali imdat » abazan ruyasi » surekli gote got denildigini hatirlatan uuser » mahler senfoni no 8 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » step brothers » mulayim erdem » bir kadinin ahini almak » kadinlari anlamak » etrafa surekli mesgulum izlenimi veren insanlar » kurtlerin hic var olmamis olmasi » komunist sevgili » moderator entrysini gammazlamak » polisin demir cop kullanmaya baslamasi » west ham united