cok erken 

kapat
  1. cok erken

o philadelphia barında
    içmeden önce birasına üç çiğ yumurta kıran
    bir hollandalı vardı.

71 yaşındaydı.

ben 23 yaşındaydım,
    ondan üç tabura uzağa oturmuş
    hüzün
    yakıyordum

körpe ve değerli
    ıstırabıyla
    başımı ellerimin arasına
    almıştım.

ve içtik
    birlikte.

''kendini kötümü hissediyorsun evlat?'' diye sordu.

''evet, evet, evet.''

''evlat,'' dedi, ''senin yasadigin kadar uyudum ben.'',

ne iyi bir
    ihtiyardı.

yatıştırıcı,
    altın,
    kısa bir süre sonra
    öldü.

charles bukowski
    #2410910 (fibobacciyim, 01.10.2007 16:33)

© 2008 - uludağ sözlük

cok erken başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok erken ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok erken nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uzayda tuvalet krizi » bok kokan bir adamin otobuste yaniniza oturmasi » jesse james » devrimcilik » melanezya » atarax » belki » mapushane cesmesi » yaran fikralar » yandas medya » mig 15 » pkk nin eylemlerini basarili gibi gostermek » basbakanimiseviyorum com » rui pedro dos santos patricio » vasco da gama » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » catacak yer aramak » su uzun gecenin gecesi olsam » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » varliga dayali menkul kiymet » trafik kazasi » karnimac » cografi kesifler » thomas hobbes » condom yoksa vermem » sigarayi tersten yaktiran sarki » meme alti » uzay gida » uludag sozluk adult hikayeler bolumu » rana senol » carrie