cok entry giriyor diye taslanmak 

kapat
  1. kendini ağaç zanneden sözlük yazarlarımızın çiçek açma mevsimlerinde başlarına gelen durum.
    #150780 (doksanüç, 05.04.2006 02:01)
  2. çok entry giriyimde tanınınayım çabası içerisindeki yeni yazarların en çok korktuğu olay.
    #150864 (DaRkWhispeR, 05.04.2006 06:44)
  3. moderatörün çıkıp ilk tasi en az entry gireniniz atsin diyerek olayı sonlandırması gereken hadisedir.*
    #589648 (registerlater, 30.08.2006 00:37)
  4. entry veren yazar taşlanır.(meyve veren ağaç taşlanır, örneğini vermek zorundayım 40 karekter doldurmak için )
    #589681 (suvi, 30.08.2006 00:41)
  5. (bkz: meyve veren ağaç taşlanır)
    #589710 (don kişot, 30.08.2006 00:47)
  6. yazarın girdiği entry'lerin sayısı yüzünden değil de içeriği yüzünden,başına gelmesi mümkün olaydır.
    #592775 (gothic evil, 30.08.2006 22:56)
  7. bie gün de girilemeyecek kadar entry girmek * sonucu diğer yazarların gösterdiği haklı tepkidir.. belki onun girdiği yazılar daha çok gündem de olması gerekenlerdir..absürd başlıkların sol frame de görünmesinden rahatsız olan yazarlardır..*
    #592838 (eşşağan ala gazuğu, 30.08.2006 23:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok entry giriyor diye taslanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok entry giriyor diye taslanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok entry giriyor diye taslanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok entry giriyor diye taslanmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» seni sevmekten baska neydi benim gunahim » ozgun muzik dinlemek bir tercihtir » nilufer hatun ilkogretim okulu » aver media » bioxcin » hilmi yavuz » istanbul aydin universitesi » lifli gidalar » keepvid com » kizlik zari bozulmasin diye arkadan veren kiz » bunyamin » yahudiler dunyanin en seker insanlaridir » alfabe » gozu arkada kalmak » ahci mod » savasta barısta » savasta barista turk ordusu » ctunnel » turkce alt yazili film » cek git bebegim » karga » hotel california » just my luck » gercek gundem » i belong to che » kendiliginden yuruyebilen camasir makinesi » cerkezkoy » ozel antalya universitesi » dastan » ben youtube a giriyorum siz de girin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » virginia woolf » zepoha heampe » noite » is hayati » michael jackson a mikail jackson diyen insan » bafilerim lan boyle sozlugu » fasist israil » mortal kombat ta adam seciminden karakter tahlili » kenar mahalleli » artik hediyesi de var