cok eglendim yahu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eglendim seninle
  2. cok eglendim bu gece sozluk
  3. yahu
  4. hos gor yahu
  5. bu ne yahu
  6. nasil yahu
  7. polemik yok mu yahu
  8. sen kimsin yahu
  9. yapma yahu
  10. sorunsal ne yahu

© 2008 - uludağ sözlük

cok eglendim yahu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok eglendim yahu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok eglendim yahu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mahalle dugununde salsa yapan cift » endojen depresyon » sinestezi » ilkokulun vazgecilmezleri » glossolali » zombie attack » kumpir » siki kufur sansurunden yazarlarin siki tutmasi » yeni baslayanlar icin insanlik » asfalt osman » glz imana » gerdek gecesi diyaloglari » universiteye alinmayan turbanlilar » matematik fikralari » yngwie malmsteen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » scurtel » bakir kazan » intihar edecegim ama annem kiziyor » ideal kiz » seninki kac santim » anadolu rangers » saygi hak edilmez kazanilir » kurtler » babylon a d » the wind that shakes the barley » saturnine » bebeklik fotografini facebook a koyan eski sevgili » yeter la » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » radyo uludag