cok eglendim bu gece sozluk 

kapat
  1. aslı ; ilahi sözlük bu gece beni çok güldürdün allah' ta seni güldürsün olan ama 45 karakter sınırı yüzünden kuşa dönen başlık. tanım : uyumadan önce iyi vakit geçirip gülümsemek isteyen yazarın bu isteğinin sözlük tarafından gerçekleştirilmesi*. olması gereken bu aslında. iyi vakit geçirmek. zor bir günün ardından biraz gülümseyebilmek ve bunu yaparken bildiğin, okuduğun, dinlediğin , izlediğin şeyleri paylaşmak.* hiç tanımadığın insanların yazılarını artılaması yada eksilemesi çokta önemli olmamalı aslında. bununla iyi yada kötü hissetmemeli insan kendini.
    #1387279 (pingu, 08.03.2007 03:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok eglendim bu gece sozluk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok eglendim bu gece sozluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok eglendim bu gece sozluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok eglendim bu gece sozluk. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mp3hanesi com » tekirdag turkuleri » halfeti koyu » lanetli org » yuzdeki sivilceleri fondotenle kapatmaya calism » islam da insana mantikli gelmeyen seyler » yerel saat » closer » sipaydirmen » askerin yemini » ortada kuyu var yandan gec » bir varmis bir yokmus » merhaba nalan » delilo » dunyanin kutlesi » yazar fazla avon katalogu okumaktadir » erman ender » 12 mart 1997 galatasaray fenerbahce maci » sevgiliye gunaydin mesajlari » volga nehri » kemere duzgini » une belle histoire » kitleleri yonetmek icin dogan insanlar » balange » yine mi cicek » komunist vs fasist » comedya » tansiyon » bir kiyafetin maksimum giyilebilirlik suresi » teoman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » emre gunaydin » ne olurdu sanki » vanti lator » everton fc » eyvah ablam » narkotik sube » true crime » youtube » ertugrul ozkok » sensiz yasayabilmirem