cok duygusal oldu farkindayim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sus farkindayim
  2. farkindayim
  3. farkindayim korkmuyorum
  4. kotuydu farkindayim
  5. farkimin farkindayim
  6. falan oldu filan oldu bir gun derler sinan oldu
  7. farkindayim janim olanlarin
  8. sapkanin altindayim her seyin farkindayim
  9. got oldu mutlu oldu bayrami kutlu oldu
  10. oldu guzelim oldu sozlerinle gozlerim doldu

© 2008 - uludağ sözlük

cok duygusal oldu farkindayim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok duygusal oldu farkindayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok duygusal oldu farkindayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir bucuk iskender yaninda light kola » papagan » jeffrey kahane » ali yildirim » tatar gorunce altina iseyen anglosakson » tuncay guney in ergenekon hakkinda konusmasi » fuksasyon » ronaldo luis nazario da lima » yaran msn iletileri » sen hep belki dedin » bosna hersek » butun eski sevgilileri imha etmek » boslukta kalmak » kalafat » wynonie harris » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ambient » istanbul a yeni gelen birini cevahir e goturmek » bir sakiza opturen sozluk yazari » dam ustune cul seren eski sevgili » tatar bazuka atmaz » konusmadan sacmalayabilen insan modeli » toby marks » hellas » zenci » logore » badem » turkiye de kurtler almanya da turkler » fug » yagmur » ogrencilik gunleri