cok dusundun mu bunu 

kapat
  1. muhtesem zeka gerektıren eylemlerın ardından; "acaba zekı mı yoksa kendılıgınden mı?" dusuncesıdır...

pacalarından akar zeka bazı kısılerın, ıste o anlarda sorarız; cok dusundun mu bunu?
    #1326365 (baris baris, 20.02.2007 14:13)
  2. cok dudunmak sağlığa zararlı.
    #1326372 (BerAent, 20.02.2007 14:15)
  3. (bkz: düdünmek)
    #1326388 (to madeira, 20.02.2007 14:19)
  4. genelde dalga geçmek amaçlı sorulan sorudur. düşünülerek geçirilen zamanın uzunluğu ile bulunan fikrin parlaklığı arasındaki ters orantı vurgulanmak istenir.
    #1327102 (sophie, 20.02.2007 17:39)
  5. +içki içmesekte ba$ka bi$iyler yapsak bugün bıktım lan iç iç nereye kadar !?
    -abi bira alalım bira içelim en iyisi valla..
    +cok dusundun mu bunu
    #1327117 (zksek, 20.02.2007 17:42)
  6. cok dusunup sonra sacma birsey soylendikten sonra lafi soyliyene soylenen sozdur...
    #1327116 (sultat, 20.02.2007 17:42)
  7. - abi bu haiçin altinda altinlar varmiş. ben tekneyi ayarladim balik avliyoruz diye cikacaz denizin dibindeki altinlari indiricez. bütün planlari yaptim.
    - cok düsündün mü bunu?
    - yoo tuvaletteyken aklıma geldi.
    - o zaman planini al klozete at uzerine sifonu cek manyak herif.
    - ama abi sen defineci değilmisiniz?
    - oglum akıllı ol akıllı geyikle defineye cikilmaz. bak .... yerde define haritasi buldum.
    - yok be bu haritada sahte.
    - nasil sahte ulan
    - abi arkasinda hindi pasa matbasi 1998 diye yaziyor.
    - hassiktir kaziKlandik ulAN.
    - ABi DEDiĞiMi YAPALiM O ZAMAN.
    - YOK BE O iŞLERi BIRAKiYORUM ARTiK BiR FABRiKAYA iŞCi YAZiLACAM.
    - TÜRK DEFiNECiLiĞi iÇiN BÜYÜK BiR KAYiP.
    #1327176 (mulayim, 20.02.2007 17:59)
  8. bence cok güzel bir ayar örnegi bu cümle.
    #1327191 (hayati yasa, 20.02.2007 18:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok dusundun mu bunu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok dusundun mu bunu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok dusundun mu bunu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok dusundun mu bunu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yazum » alternatif youtube a erisim metodlari » fethullah gulen i sevmeyen olsun » bekaret kemeri yerine citcitli badi kullanmak » son bakis » kuyular » yemekteyiz naim » 21.11.2008 yemekteyiz programı » serdar kurtulus » hayata mola vermek » turkiye deki en iyi devlet universiteleri » cevat kelle » mark eaton » teyzem com » seba tumer » 2007 uefa kupasi sampiyonu fenerbahce » antikoagulan madde » turbanli birinin parkta sevismesi » travesti » yemekteyiz naim » sarp » umumi tuvalet maceralari » sozlukteki doktorlar » bankadan kredi cekip iddaa oynamak » gs tv » waldosennedenburdasin » nutymax » delice sevismek » kolera » sick the red » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » aksam » 12 yasindaki kiza tecavuz eden 60 kisi » japonca yazmak » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » vanti lator » ramses isigin oglu » en nihilist hayvan esektir » kandira » storm in a teacup » protest the hero