cok dusundum de bu kelimenin turkcesini bulamadim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. azerbaycan turkcesini seven yazar
  2. engineer in turkcesini enginar sanmak
  3. basligin ingilizcesini ve turkcesini acmak
  4. turkcesini bilip ingilizcesini soylemek
  5. incil in yalniz turkcesini okuyan baliklar
  6. singer in turkcesini dikis makinesi sanmak
  7. kelimenin tam anlamiyla
  8. tekrarlanan kelimenin anlamsizlasmasi
  9. aferin cok iyi dusundum
  10. bir seni dusundum

© 2008 - uludağ sözlük

cok dusundum de bu kelimenin turkcesini bulamadim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok dusundum de bu kelimenin turkcesini bulamadim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok dusundum de bu kelimenin turkcesini bulamadim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» betul demir » yumusama » genelevde babaya rastlamak » peter stormare » ranfor » asset backed paper » geri donuslerin krali » trumanshow » ikinci lig b kategorisi » 14 ekim 2008 washington wizards new orleans maci » lucifer rising » sercan yildirim » saw » muson dugunu » yildiz oyuncular galatasarayi sever » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sessiz kaliyorum cunku » parasini bir haftada icerek bitiren ogrenci » itus » bu dunyada kimse pasa degil padisah da » ukalalara agzinin payini vermek » orhan pamuk tarzi demec verme rehberi » demet akalin benim nasil bir binici oldugumu bilir » coolgoose » nissan gt r » tayyip erdogan in emo olmasi » free your mind » solcu » butun dunyada askerler olmasa » 16 yasinda 13 kere akrabamin basina kus sicti » i melih gokcek