cok dikkat cekiyorsun 

kapat
  1. bulunduğu ortamda kendisine daha sonra zararı dokunabilecek tavırlar sergileyen kişiyi uyarma biçimi. * * * *
    #355269 (fth, 18.06.2006 12:42 ~ 12:49)
  2. (bkz: kırıtma herkes sana bakıyor)
    (bkz: düzgün yürü)
    (bkz: önüne bak)
    #355278 (delikanlımühendis, 18.06.2006 12:48)
  3. bir arkadaşımın eşinin benim karım neden böyle dediği boşanmadan önceki cümleleri.benim karım neden böyle.çok dikkat çekiyorsun.allahım öleyim ben.
    #905525 (safi naz, 25.11.2006 00:26 ~ 13:52)

© 2008 - uludağ sözlük

cok dikkat cekiyorsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok dikkat cekiyorsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok dikkat cekiyorsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 80 lerde cocuk olmak » supersonik yazar » dizartri » erzurum » d n » absurdite » pride and prejudice » soruya bak » suha ozgermi » karateci kiz » ustu paris alti amsterdam » oguzhan ozyakup » loy loy » sevgilinin hasta olmasi » disco inferno » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bu cocuk boyle degil di ne oldu ki » peta » karsi cinsle karsilikli masturbasyon yapmak » gulseven yaser » vucut gelistirme » 14 ekim 1987 ingiltere turkiye maci » arjen robben » i will always love you » alt beyin » golge haramileri » debit note » taste in men » kufur etmenin insan ruhuna etkileri » amasra da assagilik tecavuz girisimi » 1971