cok cektim 

kapat
  1. girişindeki "koşuyorken önümden, kaçıyormuş gibi ölümden.. durduramam, durmaz ki o bundan böyle.." cümlesini her duyduğumda, kendimi hatırlayıp kahkahalar atasımın geldiği*, vega'nın tatlı sert albümünün en sevdiğim şarkısı.. *
    #1417321 (libra, 16.03.2007 11:45)
  2. vega'nın kıpır kıpır şarkısı.. son ses dinlenmeli.
    #1419281 (MANSON, 16.03.2007 20:43)
  3. onu bilemem ama tatlım diyince benim kalbimi eriten hem tatlı hem sert vega şarkısı.
    #1419360 (tambirleydi, 16.03.2007 20:58)
  4. sözler için:

Koşuyorum önümden, kaçıyormuş gibi ölümden
    Durduramam.Durmaz ki o bundan böyle
    Dursaydı gece gelince, yetişirdim yolun birinde
    Sarılırdım.Erir miydi kalbi O'na tatlım deyince?

Yok ifade yok gözlerinde.
    Üşüyor mu ne Eli cebinde.
    IsıtıImaz.Isınmaz ki o bundan böyle.
    Sorsaydı yolu bitince,anlatırdım günü gelince.
    Sarılırdım.Erir miydi kalbina tatlım deyince?

O bir bakıştan,kaştan hiç anlamaz.Denedim.
    Gözden hiç anlamaz.Bittim.
    Ben ondan bak çok çektim.
    Konuşmaktan,laftan hiç anlamaz.Denedim.
    Sözden hiç anlamaz.Bittim.
    Ben ondan bak çok çektim.
    #2963012 (oyuncakdunya, 07.02.2008 00:04)

© 2008 - uludağ sözlük

cok cektim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cok cektim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok cektim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aximiyimneyim » aziz yildirim » gotlek » ingilizce ogrenmek » yilmaz ozdil » marrakesh night market » bazen de bir seye benzeyen minimal siir » colden gelen din » keske yalniz bunun icin sevseydim seni » 0 50 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games