cok ayip evladim orayla gulunmez 

kapat
  1. bazı durumlara kıçı ile gülen bünyeye olası bir anne, nene veya nine müdahelesi sırasında kurulabilitesi yüksek ünlem cümlesidir.
    #3711439 (poisonx, 24.07.2008 04:37)

© 2008 - uludağ sözlük

cok ayip evladim orayla gulunmez başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cok ayip evladim orayla gulunmez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok ayip evladim orayla gulunmez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tepsi mudafaa » mad men » maci birakip da salsa ya giden gavat bey » tristram shandy » zenci nicki » aralik gunleri icin bir ask denemesi » kanun nami » nick ile ileti uyumu » meyve suyuna votka katmak » arka siradakiler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games