cok asosyalim be sozluk 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. asosyalim arkadasim mouseum klavyem dostum
  2. uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk
  3. 1 uludag sozluk yazarinin 10 eksi sozluk yazarina bedel olmasi
  4. eskiden beri yazan sozluk yazarlari icin sozluk
  5. uludag sozluk ile eksi sozluk arasinda kalan yazar
  6. uludag sozluk un eksi sozluk te alay konusu olmasi
  7. eksi sozluk yazar aliyor uludag sozluk tedirgin
  8. uludag sozluk un private sozluk ten populer olma ihtimali
  9. uludag sozluk teki entryleri eksi sozluk e tasimak
  10. bir eksi sozluk e bir uludag sozluk e baktim gozlerim yasardi

© 2008 - uludağ sözlük

cok asosyalim be sozluk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok asosyalim be sozluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok asosyalim be sozluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» leonce ile lena » 402 nolu sinifin cocuklari » aciyi ellerinde buyutmek » hayat memat meseleleri » erkam » cinayet isledikten sonra duvara yazi yazmak » 0 dogumlu olmak » karin » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » gustavus von tempsky nin kiwi kovalarken olmesi » sinan engin bilgisiyle istifa etti » zvjezdan misimovic » kucukken sevilen ismi buyuyunce sevmemek » bilgi yonetimi onlisans programi » sacriter » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayat » eski sevgililer gecidi olarak istiklal caddesi » can yucel cevirisi » the midnight meat train » tilki dansi » f 16 fighting falcon » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » mona lisa ya bakip 31 cekmek » kor haline gelmek » eskisehir » mustafa kemal ataturk » cemsbg » starbucks a sadece sicmak icin gitmek » age of mythology titans » yuzen balon