cok anlamli olabilirdi 

kapat
  1. Çok anlamlı olabilirdi: tükenmekteyiz,
    gitmek zorundayız, çağrılmadan geliriz.
    Ama konuşmak ve anlaşamamak,
    ve bir an bile kavuşamayan ellerimiz,

yıkmakta bunca şeyi: kalıcı değiliz.
    ilk adımlarımızı korkutur yabancı işaretler,
    bir çarpı işareti parçalar bakışmaları,
    istenen, yalnızlıklarda eriyip gitmemiz.

ingeborg bachmann
    #1945874 (mulayim, 16.07.2007 15:32)

© 2008 - uludağ sözlük

cok anlamli olabilirdi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok anlamli olabilirdi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok anlamli olabilirdi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilk planor » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » kullenen ask » yalcin kucuk » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » ibn i arabi » ayabakan » uludag sozluk prenses perfinya zirvesi » yalnizligi sevmek » cihan unal » kizlari guzel gosteren detaylar » otobuste on koltukta sapitan cocuk » satisa cikarilan ulke » forest whitaker » prof dr recep yaman karadeniz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kolay mi kurtulmak tanrinin cehenneminden » respect my authority » turk uz butun baslardan ustun olan baslariz » turk solu » last fm » global kredi krizinde ergenekon parmagi » anne ben kimim » re re re ra ra ra galatasaray » feridun duzagac » kuku bekcisi » serdar akinan » jean marie gustave le clezio » kuresel finans krizi icin cozum yollari » kizim olmadan asla » x dogumlu olmak