cok afedersiniz ama 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. afedersiniz
  2. cok afedersiniz
  3. afedersiniz ama tas gibisin
  4. afedersiniz ama tarak gibi baslik aciyorsunuz
  5. afedersiniz lutfen validenizi de alip gidebilir misiniz

© 2008 - uludağ sözlük

cok afedersiniz ama başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok afedersiniz ama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok afedersiniz ama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seviyeli bir sohbete ne dersin » bekaret uzerine acilan basliklar » sevgilinin aramamasi » olen mankenin seksi fotograflari icin tiklayin » asker kocasi olmak » jet turleri » ve tanri kadini yaratti » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » haber sicmak » cizgi roman » seri eksi oy veren ibne » cocuklarla girilen diyaloglar » bir joker olarak ergenekon » sikerim boyle askin izdirabini » albert einstein » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ertugrul saglam » charlie wilson s war » starbucks her gun 170 bin litre suyu bosa akitiyor » mahsun kul » beden derslerinde mintika temizligi yapmak » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » thomen stauch » uypaciyakoverbeni » petrol fiyatlarinin 80 dolara dusme ihtimali » bir gun herkes teletabi olacak » ciftin ozel gunu » iste kuku kuku geldim » karamboldedans » joey jordison » huzun