cok acaip tanim oldu bee 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tanim yaptim anket oldu
  2. tanim yaptim forum oldu
  3. sahi bir tanim vardi ne oldu ona
  4. zaten baslik tanim iceriyor deyip tanim yapmamak
  5. acaip
  6. entry icinde tanim ustune tanim yapmak
  7. tanim yaparken tanim diye belirtmek
  8. acaip bir hayat yasamak
  9. turklerin acaip guzel olmasi
  10. genclerin cvlere acaip mailler yazmalari

© 2008 - uludağ sözlük

cok acaip tanim oldu bee başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok acaip tanim oldu bee ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok acaip tanim oldu bee nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jim dunlop » ali surmeli » you can t do that » fwh » taste in men » robert enke » ugur demirpehlivan » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » acz ve fakr » san dimas » kazim koyuncu vs ismail turut » olum mecliste vekiller teklif ediyormus » beren saat » fiyasko » yamyamlik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » no tanri no cry » 1980 lerde israil icin bir strateji » merve kavakci » ukteyi artilayan zihniyet » gunun sozu » iliskilerde yas farki » pkk aleyhine girilen entryi eksileyen top » blok » berhan simsek » ben bu yaziyi sana yazdim » kopek olduren icip uzun yasayacagini sanan tip » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » strong and smart » seri eksi oy veren ibne » 7 kisinin kurban da bluevelve e girmesi