coitus interruptus 

kapat
  1. bilinen en eski doğum kontrol yönteminin latincesidir.dilimizde geri cekme olarak da bilinir, kısacası suç işlenilir polisler gelmeden olay mahalinden hızla uzaklaşılır.
    ayrıca uygulanan hareket tarzı gerilla taktigi şeklindedir. vur- kaç ve kaçarken de yolda ateş et...
    #682663 (balyancho, 01.10.2006 09:20)
  2. geri çekme yönteminin tıptaki karsılıgı. askın için geri çekilme sloganı bu eylem için söylenmiştir. geri cekme yöntemini kullananan çiftlerde yüzde 25 olasılıkla döllenme olur. cok risklidir...
    #3402534 (hiro nakamura, 15.05.2008 23:56)

© 2008 - uludağ sözlük

coitus interruptus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. coitus interruptus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu coitus interruptus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» teoberk10 » sutlu badem corbasi » sozlukle ilgili istekler » dort x dort » sacma ruyalar » sensiz yapamam » gazetevatanin engellenmesi » les miserables » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » gune ismail yk ile baslamak » varliga dayali menkul kiymet » calismamak » nidiyon » saw 5 » turk zall » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tumer metin » firinda kanat » citation x » sozlukte karma yukseltme yollari » sergen yalcin » kursunlara dogru kosan cesur askerler » bas kaldiriyorum » cikista senlik var » 1000000000000000000000000000000000000 » master master diye bagirmak » kafaya takilan sorular » 10000000000000000000000 » canli bombanin yakalanma ani » bockscar » minik mavi balina