cogu erkekten bahsediyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir erkekten istemek
  2. bir gay in bir erkekten hoslanmasi
  3. ilk hareketi erkekten beklemeyen kiz
  4. bir erkekten soguma nedenleri
  5. bir kizin bir erkekten hoslandigini anlamak
  6. erkek arkadasi erkekten kiskanmak
  7. erkekten daha cok kufreden kadinlar
  8. bir erkekten asla duyulamayacak seyler
  9. ilk hareketi erkekten bekleyen hatun
  10. adindan dolayi bir erkekten tiksinmek

© 2008 - uludağ sözlük

cogu erkekten bahsediyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cogu erkekten bahsediyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cogu erkekten bahsediyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» donmus pizza » pomak » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » ilk hava gemisi » turk kizlari » sozlugun su kadari soyledir diye baslik acmak » sucugu dogradiktan sonra soymak » carriye roxalina » antalya altin portakal film festivali » aslan » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » gul ki » bir seytan in papazi » serdar akinan » izmir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tilki dansi » iset » bez bebekciler ve prenses perfinyacilarin farklari » izlanda nin satisi » insanlari super kahramana donusturen bocekler » rs ne la » zenci nicki » star ana haber » emine senlikoglu » keske fener de olsak » niccolo paganini » yasamsal tespitler » apollonia » enderun sevgiler » erkam