cografya ogretmeni 

kapat
  1. çoğu yurt dışına çıkmadığı halde dünya'yı avucunun içi gibi bilen ya da bildiğini sanan kişi.
    #2518203 (karanlikta gizlenmis isik, 25.10.2007 23:17 ~ 29.10.2007 01:45)

© 2008 - uludağ sözlük

cografya ogretmeni başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cografya ogretmeni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cografya ogretmeni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basliklari alt alta okumak » kumar borcu olmayan 11 adam ariyorum » erken secim » ulkucu yemini » gossip girl » dindarlarin islami surekli benzetmeyle betimlemesi » la haine » siri hustvedt » trance » charles bartowski a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci