coffin 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #2883814 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 23.01.2008 13:42)
  2. 1. (ing) tabut.

2. nick entry uyumu ya da nick entry uyumsuzlugu başlıklarında cirit atacağını düşündüğüm yazar.
    #2883897 (Kackelacka, 23.01.2008 13:59)
  3. 1.2.3.4. nesil arkadaşların beğenmediği bir 5. nesil olarak 100.entrysini kendisine yazan ve kötü geçmekte olan bir günün içerisinde kendisine hediye verdiğini sanan yalancı.
    #2899549 (coffin, 26.01.2008 16:59)

© 2008 - uludağ sözlük

coffin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. coffin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu coffin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sercan yildirim » korku filmi izledikten sonra elektriklerin gitmesi » christophe colomb » fyodor mihailovic dostoyevski » milliyet internet » on numara » johann heinrich pestalozzi » vesta bakireleri » basbakanimiseviyorum com » turbanlilarin oral seksi istememesi » savulun bbg geliyor » trt spikerleri » kahvehanede babasiyla kagit oynayan genc » adtk » ciftlik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » robert terk » ukte verme istegi » sayin zall yazarlara haklarini verir misin lutfen » there is too much flak » zeliha etoz » grup mulanbu » prozac » ekmeksiz yemek yiyen insan » x esittir sifir » arkas holding » kadinlari anlamak icin evde turbanla geziyorum » kapici tekmesi » picnick » psikolojik olarak tatmin olmayan erkek » taghtam deh