code red 

kapat
  1. 2001 yılında ortaya çıkmıştır, iis deki bir overflow hatasından faydalanıp server * a sızıyor ve burda onlarca process açıp rastgele belirlediği ip lerde aynı taktiğe devam ediyor. (bkz: worm)
    #507924 (sofor, 07.08.2006 11:51 ~ 12:48)
  2. efsanevi alman thrash metal grubu sodom un 1999 tarihli albümü.

kadrosu

tom angelripper vokal/bas
    Bernemann gitar
    Bobby Schottkowski davul

şarkılar

Intro
    code red
    what hell can create
    tombstone
    liquidation
    spiritual demise
    warlike cnspiracy
    cowardice
    the vice of killing
    visual buggery
    book burning
    the wolf and the lamb
    addicted to abstinence
    #1186229 (autumnblaze, 21.01.2007 20:14)

© 2008 - uludağ sözlük

code red başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. code red ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu code red nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiye cumhuriyet merkez bankasi » merit sahmaran otel » tehlike aninda cami kiriniz » tofas » kirlisozluk » hatirlamiyorum » tiger tyson » volkan sutcuoglu » evladim niye yazmiyorsun » bayat konsimento » turan info » otobuste size gelen mesaji okumaya calisan lavuk » pirep » guzel entrylerin sozluk bosken akla gelmesi » rege satanas » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » butun gece » justin tv » bir teselli ver » darwin in maymuna benzemesi » duracell » sadece intermet explorer da calisan siteler » sol frame sol frame olali boyle zulum gormedi » del kano » summer 68 » sevgi » eva mckenna » zeytin » asla verdigi sozde durmayan sevgili » halay cekerken pandik atan cocuga asik oldum » cuku oldugunu iddia eden gay in destekledigi parti