cocuksu cinsellik 

kapat

1. ukteyi veren: shaqmarion

yeni yeni keşfedilmeye başlanmış ve masumiyetin dorukta olduğu cinselliktir. pipiye pipi, kukuya da kuku denilmektedir henüz. öpüşünce çocuk doğacak sanılır ve ilk aşkının ***yanağına öpücük kondurularak verilir sevgi. belki de en samimi cinselliktir bu. bi' kere şirindir. bi' kere masumdur. bi' kere saftır. anne ve babadan gizli fakat anne ve babanın yatağında yanyana uyumaktır.
    #3920776 (anime, 05.09.2008 17:15 ~ 17:16)
  2. cinsellik değil de saf sevgi olan şeydir. daha cinsiyet hormonları etkin durumda değilken nereye cinsellik lan? işin kötüsü adı kirlenmiş olan bir şeyi çocuklara da mal etmeye çalışıyoruz. durum fena hacı.
    #3920795 (derberker, 05.09.2008 17:19)
  3. (bkz: veren saat)
    #3920804 (eternity, 05.09.2008 17:21)
  4. babalar gibi cinselliktir çocuksu mocuksu yalan.
    (bkz: ben senin çocuksu cinselliğini sevdim)
    #3920819 (kamil yusuf, 05.09.2008 17:23 ~ 17:24)
  5. (bkz: beren saat)
    #3920821 (horseplay, 05.09.2008 17:24)
  6. beren saat'ın bir röportajında söylediği kelime.
    #3920823 (delgado, 05.09.2008 17:24)
  7. liseli kız kıyafeti giymiş, saçlarını iki örmüş, eline de elma şekeri almış bön bön bakıp yalayan kızın cinselliğidir.
    #3920824 (Seytanin Fisildadiklari, 05.09.2008 17:24)
  8. yoktur. geyik de olsa bu iki kelime birbirinden uzak tutulmalıdır.
    #3920826 (karin, 05.09.2008 17:25)
  9. Bazı seksi olmahyan kadınların, kendilerini iyi hissetmek için uydurdukları sözcük.
    (bkz: Yakışıklı değilsin ama sempatiksin.)
    #3920835 (rodriguez2, 05.09.2008 17:27)
  10. aşkın cinselliğe uzak; cinselliğin aşkı kirleten bir unsur olduğunu düşünenlerin içinde bulunduğu cinsellik anlayışıdır.
    #3920857 (credoquiaabsurdum, 05.09.2008 17:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocuksu cinsellik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocuksu cinsellik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocuksu cinsellik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocuksu cinsellik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » askerligimi nerede yapacagim sorunsali » god is dead » ataturkculuk » juan roman riquelme » erzen hatun kumbeti » sevgiliye lakap takmak » dehsete dusuren ehliyet sinavi sorulari » emel goksu » babaanne ile diyaloglar » brad pitt teklif etse terk etmeyecek kiz arkadas » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » perihan abla » menemen » house md » kutu kola » sungur savran » ilkogretim okullarindaki resmi toren anlamsizligi » do the handicapped go to hell » bulent yavuz » chicago bears » dtp ye saygi duymak