cocuklukta bir abiye sahip olma faktoru 

kapat
  1. eğer çocukluğunuzda erkekseniz çok önemli faktördür. eğer çocukluğunuzda erkek şimdilerde kadınsanız da sağlığınız açısından önemlidir ancak bunun konumuzla alakası yoktur.

eğer babanız uçurtma, tel araba, sapan, tornet, tahta kılıç yapma özürlüyse, çocuklukta bir abiye sahip olmak 45 yaşınızda, sana aşık, 25 lik, bir içim su, bir finli hatuna sahip olmak gibi bir şeydir.

deep : o ne lan?

abi sahibi arkadaş : tel sapan.

d: nasıl yaptın?

a.s.a : abim yaptı. inşaat telinden. pense ile.

deep iç ses : pense ne lan?

deep : o ne lan?

abi sahibi arkadaş : tornet.

d: nasıl yaptın?

a.s.a : abim yaptı. 4 tahta ile sanayiden aldığı 4 rulmanı birleştirdi.

deep iç ses : rulman ne? sanayi neresi amına koyim.

deep : o kılıcı nasıl yaptın lan?

abi sahibi arkadaş : abim yaptı. ucunu testere ile sivriltti.

deep iç ses : testere? okumuştum bak bunu bir yerde.

veya ;_______________

abi sahibi arkadaş : o ne lan?

deep : ehehe. ok ve yay. kendim yaptım.

abi sahibi ibne arkadaş : lan mal naylon ipten yay mı olur. dur abmin yaptığı serum lastikli oku getireyim de gör.

ütopik veya ;_______________

abi sahibi arkadaş : o ne lan?

deep : ehehe. abi amına koyim. sanayide yaptrdım. ühü.
    #962286 (deep, 07.12.2006 11:36 ~ 11:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocuklukta bir abiye sahip olma faktoru başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocuklukta bir abiye sahip olma faktoru ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocuklukta bir abiye sahip olma faktoru nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocuklukta bir abiye sahip olma faktoru. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » havyar yoksa bokumu yesinler » h2so4 » oksijensiz bir hayat dusunemiyorum » firefox yerine explorer kullanan insan » diskoda sadece ayagiyla ritim tutan adam » uludag sozluk teknik servis ve destek ekibi » dunya yetmez » charles bukowski » kampanya annecocuk com » facebook a sirtinin fotografini koyan insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » loja » mark levinson » dislerini fircalamayan insan » yanlis anlasilan basliklar » erkekleri sinirlendiren seyler » imhotep bluevelve sekuler dincilik imancilik as » siken form » evlenen bayanlarin sozluk veritabanina kulfeti » beyaz peynir » i belong to che