cocuklugumuzun unutulmaz kahramanlari 

kapat
  1. cimcime
    red kit
    calamity jayn
    sarah bernhard
    rin tin tin
    clementine
    uçan kaz
    heidi
    yakari
    gibi uzayıp giden çocukluğumuzun bizi gülümseten anılarında yerini alan kahramalarımız.
    #1998522 (cidosmidos, 24.07.2007 10:36)

© 2008 - uludağ sözlük

cocuklugumuzun unutulmaz kahramanlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocuklugumuzun unutulmaz kahramanlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocuklugumuzun unutulmaz kahramanlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» darbe icin kasinmak » dursun uyar » ayak fetisizmi » rui pedro dos santos patricio » trt dublajcilari » ergenekonu tersten dusunmek » es cinsel aglama duvari » kolonyayi cocugun kafasina dokmek » turk kizlarinin en cok hayalini kurduklari seyler » fethullah gulen » jesse james » aktutun baskininin videosu » 50 yasinda cocuk sahibi olmak isteyen adam » sahsenem » yasemin congar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » olgun kadin » intihar » griffin » kurtlar vadisi uzerine diyaloglar » kizkaciran damat » sahaya cikan takimi alkislamak » yuzde yuz futbol » seni seviyorum » rapper ninja » bu dunyada kimse pasa degil padisah da » haberin yok oluyorum » rui patricio » nazli nin yeri » cocuguna eski sevgilinin adini vermek » lucretia