cocuklarla beraber sinemada animasyon film izlemek 

kapat
  1. belki de dünyanın en keyifli en huzurlu eylemlerinden birisidir. hele ki bir de izlenen film ice age ya da shrek tarzında güzel bir çalışma ise tadından yenmeyecek durumdur.

filmdeki komik bir sahnede yerinden fırlayıp, altı-yedi adım salonda gittikten sonra kahkahalarla gülerek tekrar yerine oturan bir çocuğu gördükten sonra insanın üzülmesi için hayattaki bir şeylere, mantıklı bir gerekçe bulması lazımdır. fakat bulunmaz.

herkese tavsiyedir.
    #1437760 (osuruklu, 21.03.2007 20:48 ~ 20:53)
  2. salonda bir haraketlilik olma durumudur. her yer pıtır pıtır kaynayan çocuklarla doludur. mısırlarını çıtır çıtır yerler. çişi gelen oldu mu "anneee çişim geldi benim" diye bağırırlar. ama yine de çok tatlı bir şeydir.
    #1437771 (iyipekimadem, 21.03.2007 20:51)
  3. kimi zaman çok da eğlenemezsiniz. burjuva anne-babalar çocuğa kültür aşılama, alışkanlık kazandırma işini abartıp iki üç yaşındaki minik fareyi filme sokarsa, o da karanlıktan korkup zırlar haliyle... yine de çıkışta çocukların filmde gördükleri hareketleri, kişileri -ki genelde süper kahramanları- taklit etmesi görülmeye değerdir.
    #1441165 (ciplak turnagagasi, 22.03.2007 19:55)
  4. animasyon hastası olan bir insan olarak tercihim dvd de izlemektir. aksi taktirde veletlerin her gördüğü saçma sapan espriye avazı çıktığı kadar gülmesi kulakları tırmalar ve güzelim film ziyan olur. onu bunu isteyen, ağlayıp zırlayan, çişi gelen, göremiyorum diyerek ortalığı ayağa kaldıran bir salon dolusu küçük şeytandan daha korkuncunu düşünemiyorum.
    #1441237 (papara, 22.03.2007 20:12)
  5. kesinlikle işkencenin kralıdır.
    #2869279 (sasan, 20.01.2008 20:05)
  6. (bkz: arı filmi)
    #2869327 (ecstatic, 20.01.2008 20:14)
  7. bu kirli dünyada geçirilecek birkaç huzurlu saattir efendim.
    #2869373 (fhrmrt, 20.01.2008 20:24)
  8. okulların özel bi gezi düzenleyip, öğretmenler ve peşlerinde 30- 40 kadar sümüklü veletle geldiği günlerden biriyse uzak durulması gereken aktivitedir.
    #2869594 (supersumo, 20.01.2008 20:59)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cocuklarla beraber sinemada animasyon film izlemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocuklarla beraber sinemada animasyon film izlemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocuklarla beraber sinemada animasyon film izlemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocuklarla beraber sinemada animasyon film izlemek. Copyrights of the articles are belong to their authors.