cocuklarin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cocuklarin sorulari
  2. cocuklarin cinsel istismari
  3. cocuklarin ulasamayacaklari yerler
  4. cocuklarin sevmedikleri yemekler
  5. afrikali cocuklarin araplasmasi
  6. cocuklarin telaffuz hatalari
  7. cocuklarin televizyona guvenmesi
  8. sozlugu cocuklarin basmasi
  9. cocuklarin igne ile korkutulmasi
  10. cocuklarin chucky den korkmasi

© 2008 - uludağ sözlük

cocuklarin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocuklarin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocuklarin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tuva » hak ve esitlik partisi » kizlik zari » morgan freeman » monaco » respect my authority » euro uzerinde hayat kadini resmi olmasi » babanin sapkasini yere dusurmek » yemek yemenin ilkellik olmasi » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » aseksueller mi dover escinseller mi » abidas » kaan altan » ahmet karayay » melda irmakkesen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk olmadigini anlayinca hippi olan turk irkcisi » nouriel roubini » horozu cok olan koy » insanlardaki yapmacik ask meraki » hayatin cekilecek cile olmamasi » zenci nicki » erdal guney » forest whitaker » istersen hic baslamasin » al sana bir gobek ver bana bir bebek » muhalif oldugu icin silik olan yazar » incir pub » lake station » kucuk istanbul » dudut