cocuklarim olmadan asla diyorsaniz maliye 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cocuklarim olmadan asla diyorsaniz adliye
  2. cocuklarim olmadan asla
  3. asla gec olmadan
  4. metresim olmadan asla
  5. kizim olmadan asla
  6. bebegim olmadan asla
  7. annem olmadan asla
  8. mahmut olmadan asla
  9. kavurmam olmadan asla
  10. muzum olmadan asla

© 2008 - uludağ sözlük

cocuklarim olmadan asla diyorsaniz maliye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocuklarim olmadan asla diyorsaniz maliye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocuklarim olmadan asla diyorsaniz maliye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» buyumek » dolmusta onde oturmak » lunokhod » askinla » derdest » bir anda » dis » ovulmekten cekinmek » cognitive » ilk defa magarada dogdugumdan utandim » nefes alamamak » su ismiyle ilgili yapilan igrenc espriler » korkuyoruz » rap vitamin » dopamin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran okuyucu yorumlari » kazim koyuncu » sozlukten kiz indirmek » harlem de siyahilerle rap yapmak » ucu bir arada » arkadaslik ile sevgililik arasindaki ince cizgi » golge haramileri » espresso » 11 ekim 2008 almanya rusya maci » thug life nigga » agrypnie » abazanligin sonu » transseksuel guzellik yarismasi » hifzi veldet velidedeoglu » akp nin ab turkiye yolsuzluk raporunu gizlemesi