cocuklari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. x cocuklari
  2. o cocuklari
  3. c cocuklari
  4. sir cocuklari
  5. cumartesi cocuklari
  6. atesin cocuklari
  7. fikret in cocuklari
  8. sorospu cocuklari
  9. isaret cocuklari
  10. soroscu cocuklari

© 2008 - uludağ sözlük

cocuklari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocuklari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocuklari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» single sign on » kuresel finans krizinin kapitalistleri emo yapmasi » antu com » halley ile haylayf in karistirilmasi » basbakanimiseviyorum com » 6 aralik 2008 amon amarth istanbul konseri » acaba dunyada su an kac kisi siciyordur » genuine » 17 ekim 2008 bm guvenlik konseyi secimleri » tabutta rovasata » nazli nin yeri » burak dilmen » werchter » cenk han alkaya » nietzsche » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » john cassavetes » parasini bir haftada icerek bitiren ogrenci » kipcak » film izlerken alkol almak » if so » 15 ekim 2008 » kerem tuzun » yaran diyaloglar » baslikla alakasiz entryler » cocuk duslerimiz yok artik » paragrafta anlam » sekeri buzdolabinda aramak » adanaliyik » deniz kestanesine basmak » turk silahli kuvvetleri