cocuklari korkutan sakaci ve ibne esnaf 

kapat
  1. oy yarabbim içim ne kadar kin dolmuş ki esnafı küfre boğmuşum. ama hak ediyor pezevenk.

kim peki bu esnaf? her şeyden habersiz bakkala gelip çikolata alacak yavrucağı korkutan ibne esnaf? he? tanıyalım..

bu adamlara daha çok küçük mahallelerde rastlanır. bakkal yıllardır o mahallede esnaflık yapmakta ve tüm aileler tarafından tanınmaktadır. o da bunun avantajını kullanmakta ve küçük çocuğu korkutarak kendisinin çok komik olduğunu sanmaktadır. laf aramızda kalsın ama onun ben a.mına koyayım.

bir tane orta yaşlı bakkal vardı bizim mahallede. ismini vermeyeyim kendisinin. ne zaman balon ya da çikolata almaya gitsek bize takma dişlerini çıkarıp gösterir, gözlerini kısıp erol taş gibi gülerdi. biz de her seferinde altımıza ederdik nerdeyse. koşarak eve kaçardık. bak hele sen ibneye ya, demiyor ki olum bunlar çocuk belki etkisinde kalır, gece korkar çarpılır.. ama nerdeeee.

sonuçta çocuksun olum sen. 6-7 yaşındayken takma dişin ne olup olmadığını nerden bilesin? bir de dişlerinin bazısı gümüş rengindeydi. hey allam, şimdi yazarken bile ürperiyorum lan. çocuk aklıyla adamın tüm vücudunun dişleri gibi çıkarılıp takılabilir olduğunu sanıyordum. az korkutmadı bizi. bir kere de bakkalın kapısına dokunmuştum. bana "o dokunduğun yere zehir sürdüm az sonra öleceksin" demişti. koşarak eve gitmiş elimi kolumu bir saat sabunlamıştım. ulan ne kekmişiz be ya. utanıyorum devamını getirmeye..

sözün özü yandan yemiş cem yılmaz kılıklı bu şakacı bakkalların hepsini kınıyorum. allah belanızı vermesin, takma dişinizi götünüze taksın, ibneler.
    (domaine hasret yumusak g, 08.05.2008 21:39 ~ 22:29)
  2. ipnedir onlar, mesela ben küçükken maraş usulü dondurma satan heriflerden hep korkmuşumdur.bi dondurma almaya gitmişim üç kuruşluk zevkim var herif vermiyo anasını satiyim dondurmayı binbir türlü maymunluklar bi hareketler bi bişeyler en sonunda üstüme düşürdü dondurmayı göt herif,yeni verdiğini yedim sonra boşa gitmesin diye üstümdekini de yedim. (bkz: naptın lan sen)
    (kronik kuzu, 08.05.2008 21:53)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ok sitesinden yaran soru ve cevaplar » sevgilinin annesinin olmesi » e okul » euro 2008 turkiye aday kadrosu » kokteyllerde etrafa gulucuk sacan insanlar » iyidere » insanlar plan yaparken allah yukardan gulumsermis » kanal 7 » cizgi kahramanlarin bazi organlarinin olmamasi » manita lafinin kokeni » sigara yasagi » 12 mayis 2008 sebnem ferah eskisehir konseri » sabri sarioglu » naile abla » luiz felipe scolari » derhule » picasso olmedi » sirin cilegi » cehennem insan haklarina aykiri » kulaklikla dinlenilen muzigin duyuldugu yanilgisi » erkan ogur » belki » shadowhook » harcsiz pasaport belgesi » yolculuk esnasinda yan koltuktakinin omzuna yatmak » korpe » servet cetin » ermeni » kurtlar vadisi pusu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa