cocuklara muz dagitan emniyet muduru 

kapat
  1. teröre ve terör örgütüne atılan en büyük tokatlardan biridir. ilerleyen günlerde "terör örgütüne yardım ve yataklık suçu"ndan yargılanması bekliyoruz.

(bkz: olmaz olmaz deme)

Adana'da izinsiz gösteri sırasında kendilerine taş atan çocuklara muz dağıtarak bir anda gündeme gelen Emniyet Amiri Asım Bulat (37), bu tür olaylarda çocukların kullanıldığını, onların bir suçu olmadığını söyledi. Kendisinin de iki çocuğu olduğunu aktaran Bulat, dünkü eylem sırasında çocukların olay yerinden geçen meyve satıcının tezgahının etrafında topanlandığını görünce, cebindeki son parayla muz alıp onlara dağıtmıştı.

Merkez Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi Karasu kavşağında önceki gün toplanan bir grup, terör örgütü lehine sloganlar atarak, Bahçelievler Caddesi'ne yürüdü. Göstericiler, güvenlik önlemi alan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine taş attı. Çoğunluğu çocuklardan oluşan göstericiler, panzerlerin su sıkması üzerine ara sokaklara kaçtı. Çevik Kuvvet ekipleri, olası yeni gösterilere karşı cadde üzerinde güvenlik önlemi aldı. Bu sırada gösteride grubun arasında yer alan çocuklar, yeniden bölgeye geldi. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli emniyet amiri iki çocuk babası Asım Bulat, bu sırada caddeden geçen bir meyve satıcısını durdurarak 10 kilogram muz satın aldı. Bulat, bu muzlara emrindeki polislerle birlikte, kendilerine taş atan çocuklara dağıttı.

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=648011
    #2956415 (blackened, 05.02.2008 21:17 ~ 21:19)
  2. (bkz: sürülesi kişiler) hayır bence yaptığı insanlık ama böyle adamlar ya yakılarak katledilir , ya hapiste işkenceyle öldürülür , ya "vatan haini" diye lanse edilir , gerçek vatan hainleri de mecliste götlerini büyütür..bi de cüzdanlarını ama zaten büyüktü o..
    #2956425 (hefeweizen, 05.02.2008 21:19 ~ 21:22)
  3. terfi ettirilmesi gereken polistir.

zira:

1- olayın daha da büyüymesini engellemiş.

2- muz dağıtımıyla olayı sonlandırarak bir yerlere mesajını göndermiş. anlayan anlamıştır zaten mesajı!
    #2956432 (kerameti kendinden menkul, 05.02.2008 21:20)
  4. takdir edilesi bir insandır. terör örgütü lehine slogan atmaları yetmezmiş gibi, bir de buna çocukları alet eden şerefsizlere iyi bir darbe olmuştur.
    #2956447 (sagacius, 05.02.2008 21:21)
  5. tassagi opulecek adam.

oyle bir ulkede yasiyoruz ki bir tarafta bedava muz icin izdiham olusturuyor cocuklar, diger tarafta... s.kimde degil diger taraf.

lan o cocuklarin orda alacaklari bi tane muz en fazla. emniyet mudurumuz kahraman olmus, superman adeta. ordaki cocuklara birer tane muz veriyor, breh breh.

iyi davranistir, hostur. ama munferittir. iki gun sonra ordaki cocuklar yine ac, yine ayni bok basa sariyor.

sonra tas atiyor cocuklar. kimse durup dururken tas atmaz. muz dagitana kimse tas atmaz, karni ac olmayan adam tas atmaz. ogrenemedigimiz sey sudur ki kimseye bir devleti s.ke s.ke sevdiremezsin. muzla da olmaz ya o isler. neyse.

munferittir, zerre umrumda da degil. ben kicimi yayiyorum su an. birazdan cilekli dondurmami yiyecegim. sonra ordaki cocuklara laf atacagim polis tasliyorlar diye. sonra muz dagitacagim yine, sonra yine polis taslayacak ordaki cocuklar. o sirada ben ananas yiyiyor olacagim.

turkiye harika bir ulke. emniyet mudurleri muz dagitiyor.

ama muz icin birbirini ezen cocuklarin oldugu bir ulkeyi kimse sevmez. ne o cocuklar, ne cilekli dondurma yiyen ibisler.
    #2956464 (christian troy, 05.02.2008 21:25 ~ 21:28)
  6. sonunda yurdum polisinde de zeka pırıltıları görülmeye başlanması iyiye işarettir. her ne kadar imajları adam dövmek, hapse atmak gibi algılansada bundan sonraki benzeri olaylarda yeni taktik varyasyonlar beklemekteyim.
    #2956476 (sex files, 05.02.2008 21:27)
  7. tamam ülke zaten boktan ee o zaman ben şimdi muz dağıtmayayım nasılsa bu kuyuda kaybolup gider dusturuyla değil , bi dalga gibi yayılır belki örnek teşkil eder dusturuyla yapılmış harekettir..devlet çözüm , asker başa , insanlar boktan, iyilik yapma fuzuli diyen adamların olduğu ülkeyi herkes sever , bilirler ki bi 10 yıla kalmaz yıkılır onlar da nemalanır..
    #2956480 (hefeweizen, 05.02.2008 21:28)
  8. sadece polis değil insandır.
    #2956499 (maskot, 05.02.2008 21:33)
  9. kimilerine göre pek yararlı olamayan eylemi yapan kişidir. bu, konunun nasıl değerlendirildiğine de bağlı. tolstoy'un arkhe yayinlari'dan yayınlanan bir gencin drami adlı kitabın arkasında yazan hikaye şöyledir.

Yazı yazmak için okyanus sahillerine giden bir yazar, sabaha karşı danseder gibi hareketler yapan birini görür. Biraz yaklaşınca bir gencin, sahile vuran deniz yılldızlarını birer birer alıp, okyanusa fırlattığını farkeder. Genç adama yaklaşır ve sorar.
    - Neden bu deniz yıldızlarını okyanusa atıyorsun?
    Genç adam şöyle cevap verir:
    - Birazdan güneş yükselip sular çekilecek.Onları suya atmazsam ölecekler
    Bunun üzerine yazar:
    - Kilometrelerce sahil, binlerce deniz yıldızı var. Bunların hepsini nasıl kurtaracaksın? Ne farkeder ki der.
    Genç adam eğilip yerden bir deniz yıldızı daha alır, okyanusa fırlatır.
    - Onun için farketti ama...

işte burada emniyet müdürü deniz yıldızlarını okyanusa fırlatan kişidir. münferit olsun olmasın. bu, bizi nereye ulaştıracak. önemli olan budur.
    #2956560 (blackened, 05.02.2008 21:44 ~ 21:57)
  10. (bkz: asım bulat)
    #2956571 (grand ekinoks, 05.02.2008 21:47)
  11. "cebimdeki para o kadardı keşke daha fazla olsaydı da daha fazla alsaydım." diyebilen polistir. işte bu bizim polisimiz diyerek gurur duyacağımız poistir.
    #2956977 (kenan, 05.02.2008 22:52)
  12. terfi ettirilip diğer polisleri eğitmek için yönlendirilmesi gereken harika insandır.
    #2957015 (pamfilya, 05.02.2008 22:57)
  13. kreatif müdürdür.
    #2957027 (devils advocate, 05.02.2008 22:58)
  14. (bkz: taşladığı polisten muz almaya çalışan çocuk)
    #2957088 (alonejuveline, 05.02.2008 23:06)
  15. muz dağıtanlar bir takım çevrelerin yakından tanıdığı copların kullanıcısı eşrafından çevik kuvvet personelidir. bu sefer taktik değiştirmişler tabi.

muz dağıttıkları da terör örgütünün tu kaka diye küçükten öğrettiği devlete, devletin polisine taş atsın aptal saptal bağırsın anırsın diye önlerine saldıkları çocuklar, öyle sokakta misket oynayan çocuklar değil.
    ben olsam aynı uygulamayı yapar mıydım bilemiyorum, sabır işi.
    #2957179 (sapka yapamayan cuheyla, 05.02.2008 23:19 ~ 07.02.2008 11:18)

© 2008 - uludağ sözlük

cocuklara muz dagitan emniyet muduru başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cocuklara muz dagitan emniyet muduru ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocuklara muz dagitan emniyet muduru nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» futbolla ilgili basliklarin cok entry icermesi » tuvalete elele giden kizlar » after the war » taking over » durduk yerde eski sevgiliyi ozlemek » kalasnikof » shopsal » ne mutlu turkum diyene anlayisina karsi cikmak » fc l viv » orijinalinden guzel olan coverlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games