cocuklara izletmeyin 

kapat

1. 'türk çocukları yalnız başlarına televizyonu açma ve seyretme kapasitesine sahip değildir ve sürekli ebeveynleriyle televizyon seyrederler' gibi idiot bir düşüncenin meyvesi olan uyarı. çocukların televizyon başında olduğu saat dilimlerinde verilmemesi gereken haber, prpogram vesaireleri yayınlamak için türk televizyonculuk dehalarının icadı olan formül.
    #1896648 (DE SADE FT BAUDELAiRE, 10.07.2007 00:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocuklara izletmeyin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocuklara izletmeyin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocuklara izletmeyin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocuklara izletmeyin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » hala facebook uyeligi olmayan kisi » bir de baktim » menderes turel » sozluk yazarlarinin olum sekilleri » bluevelve vs aybars lebib » asla zenci bir erkek ile seks yapmam diyen kiz » kurban bayramini katliam olarak gormek » hicbir » bir bok anlasilmayan filmler » chp nin ogrenci acilimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » gusta » kadir dikbas » canim ailem » kurt cocuklarin cocukluk yasayamamasi » galatasaray tezahuratlari » supply » serhat bayram » tocarg » ogrenci takip merkezi » ovaniova