cocuklar oyle herseyi yemezlermis bakalim 

kapat
  1. çocukken anneyle giden altın günlerinde, ortamın sivrisi olan teyzenin "ben bunu yiyebilir miyim?" şeklinde soru soran çocuğa verdiği cevaptır.
    #3053691 (dargelirli, 24.02.2008 22:06)
  2. misafirliğe gidilen evlerde evin dişisinin uzun uğraşlar vermesi sonucu misafirlerine yemek hazırlaması ve * bu cümleyi sarf etmesidir. e be kadın bunları yenilmesi için yapmadın mı bırak çocuk da yesin. *
    #3778968 (OsSiE67, 06.08.2008 15:10)

© 2008 - uludağ sözlük

cocuklar oyle herseyi yemezlermis bakalim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocuklar oyle herseyi yemezlermis bakalim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocuklar oyle herseyi yemezlermis bakalim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kucukpark » ortaya karisik laf salatasi yapan sagci » tiberian sun uyumlulugu icin cozum onerileri » crazy » somatopaknozi » gizli bkz yerine normal bkz veren yazar » dostum eski sevgili demissin ama bu abazanlik » ejekulasyon » izmiri izmir yapan ozellikler » cocuklarin aglarken vites artirmasi » bak su yumurcaga » fabala » love song » psikojen koma » sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » haldun taner sahnesi onu » tatar » muzaffer izgu » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » hakan celik » hizli kumanda kullanma teknikleri » tegetsel konusma » ahmed yasin » deniz harp okulu » pkk sempatizani yazarlar » folie a deux » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » siki kufur sansurunden yazarlarin siki tutmasi » artik melek degilim » facebook