cocuklar duysun lan artik 

kapat
  1. (bkz: çocuklar sağar mı neden duymuyorlar)
    #4084741 (system error, 13.10.2008 19:59)
  2. (bkz: çocuklar sığır mı neden duymuyorlar)
    #4084747 (cirkince, 13.10.2008 20:00)
  3. (bkz: çocuklar sığar mı neden duymuyorlar)
    #4084760 (oneydilan, 13.10.2008 20:02 ~ 20:03)
  4. (bkz: çocuklar vurdurmasın)
    #4084769 (micro cuts, 13.10.2008 20:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocuklar duysun lan artik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocuklar duysun lan artik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocuklar duysun lan artik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocuklar duysun lan artik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » irsal » pes 2009 » lakerda » 2009 uefa kupasi finali » bir lisede yasanabilecek en dumur olaylar » victor ikpeba » cehennemde gorulebilecek unluler » adam had four sons » boxer » gemi halatiyla bungee jumping yapmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » uludag forum » besiktas » gelen benim » ilker sarier » ilginc sinav sorulari ve cevaplari » kurban pazari » selen gorguzel » turk telekom » natascha mcelhone » usuyorum