cocukla cocuk olmamak lazim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cocukla cocuk olmak
  2. cocukla cocuk olamayan insan
  3. cocukla cocuk olmayi abartip maymun olmak
  4. ben babam olmamak icin cocuk yapmadim
  5. cocuk sahibi olmamak icin nedenler
  6. para pusta lazim bana dost lazim
  7. akp li olmamak esittir musluman olmamak
  8. bu memlekete amele de lazim muhendis de lazim
  9. bana bi kari lazim o da bu gece lazim
  10. ben lazim o halde bana penis lazim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocukla cocuk olmamak lazim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocukla cocuk olmamak lazim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocukla cocuk olmamak lazim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocukla cocuk olmamak lazim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » karga » yeni uuser olacaklara nick onerileri » yaran videolar » sozluk yazarlarinin itiraflari » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » recep tayyip erdogan » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » igrenc espriler » lost » ask » stevemcqueen » seri eksi oy veren ibne » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » yazarlarin aslinda demek istedikleri » kacak kelebek » no promise » uludag sozluk ten soguma nedenleri » karpuzkabugu » cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » fingerbang » gazel » 31 partisi » bir seviyorum bir sevmiyorum » cenazedeki celenki calip sevgiliye vermek » jose mourinho » i » kurban bayramindan nefret etmek » bangbross » oksijensiz bir hayat dusunemiyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » galatasaray tezahuratlari » chris de burgh » emre uysal » rastgele seks » devrimci karargah in saldiri aciklamasi » babasindan para isteyen ergen » geceleyin taksiye binmek » mp4 24 » nevai bize menemen yapsin zirvesi » bul beni