cocukken yapilan kiroluklar 

kapat
  1. çocukken özendiğimiz kıroca davranışlardan oluşan bir bütündür. mesela bisiklete galak ya da kalak ya da boynuz adı her neyse ondan takıp bisikleti beyaz şahin'e modifiye etmiş olmak buna bir örnek olarak gösterilebilir.
    #3772357 (zombi, 05.08.2008 03:19)
  2. bie de bisikletin bu galak veya her neyse... diye tabir edilen bu parçadan tutarak bisikletin önünü kaldırarak mahalledekilere hava atmaya çalışmak.
    #3776585 (andlee, 06.08.2008 01:00)
  3. Sandaletin üstüne Beyaz çorap giyip, onu da sonuna kadar çekmek.
    Bayramlarda takım elbise giymek.
    Kızlara kıro kıro şeyler söylemek. etc.
    #3776602 (dramaticaL ending, 06.08.2008 01:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocukken yapilan kiroluklar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocukken yapilan kiroluklar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocukken yapilan kiroluklar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocukken yapilan kiroluklar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » call of duty world at war » friedrich wilhelm nietzsche » supply » insandan daha degerli bir sey yoktur » shankar mahadevan » ace in the hole » quintuplets 2000 » a double tour » handan kara » ismail yk ali san benzerligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » elde lazer slayttan ders anlatmak » benim amcamin cevresi genis » begenilen en acikli turk filmleri » egitimsizlik » verilesi moderator kisi » pokupat » senay yildiz » la soledad » fistikci sahap » paintitblack