cocukken seker icin aglardim simdi senin icin 

kapat
  1. bir kamyon yazisi. ama bu kamyonun soforu hisli bi abi. cunku cocukken agladigimiz seker bizim icin cok degerliydi, ulasilmasi gerekendi. simdi agladigimiz kisi de oyle. seker disleri curutur, sevdigin kalbi. benzerler her turlu.
    #2776047 (KoPuSh, 01.01.2008 19:34)
  2. bir kamyon yazisi oldugunu duyunca hayli sasirdigim cümle. cok duygusal güzel ve bir insanin hislerini iyi anlatabilen cümle.*
    #2776065 (Ohrschmerz, 01.01.2008 19:37 ~ 19:40)
  3. cocukken seker icin cok aglayinca amacima ulasirdim, ama senin icin ne kadar aglasam nafile..
    #2776081 (KoPuSh, 01.01.2008 19:40)
  4. orhan veli şiirleri gibi; sade ve içten.
    #2776104 (paradigma, 01.01.2008 19:44)

© 2008 - uludağ sözlük

cocukken seker icin aglardim simdi senin icin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocukken seker icin aglardim simdi senin icin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocukken seker icin aglardim simdi senin icin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erkan ogur » turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli » when you close your eyes » kate mosse » nba live 2009 » basarili turbanli kadin olmamasi » kemal unakitan » maslak opet » 2 saat icinde deprem olacakmis » adiadokokinezi » ali surmeli » pink floyd » christina aguileranin varmisin yokmusuna katilmasi » 3mo amjha » fm 2009 deki yetenekler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » desmodus rotundus » insanlik onuru iskenceyi yenecek » killi olmak » deniz seki nin ana haber bulteni sunmasi » klavye nin gote girdigi anlar » antrofobi » burak ile levent » greasemonkey » cheapdeath » arcelik reklaminda dara ri rara diyen kadin » ataturk un bir kez daha hakli cikmasi » karsi cinsle karsilikli masturbasyon yapmak » 10 ekim 2008 turkiye belarus maci » mayokini » windows live messenger