cocukken sarki sozlerini uydurmak 

kapat

1. çocukken sıkça yapılan eylemdir. uydurulan kısım anlaşılmasın diye çok hızlı söylenir. yeni ve yaratıcı bestelere de mahal vermiştir;
    teenage mutant ninja tuuuuuurtless,,,,,
    teenage mutant ninja turtless,,
    teenage mutant ninja turleeesss,,,
    ırızyana hapşuuu,,, *
    çokyaşa! *

kurallara uyulursa kimse durumu çakmaz, görev başarıyla tamamlanır.
    #2084035 (linc the sink, 07.08.2007 03:05)
  2. (bkz: çocukken uydurularak söylenen şarkılar)
    #2084045 (uieat, 07.08.2007 03:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocukken sarki sozlerini uydurmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocukken sarki sozlerini uydurmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocukken sarki sozlerini uydurmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocukken sarki sozlerini uydurmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » cisi gelen yazarin entry ye devam etmesi » ugg » ilkogretim okullarindaki resmi toren anlamsizligi » solculardan dayak yemek » alone » sen dogus tan sanslisin ben kenan dogulu dan » iki bogaz koprusu arasini yurumek » kobe bryant » brandon roy » kadin oldugum hissettirilsin istiyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » pkk ergenekon yapilanmasinin bir orgutudur » ici gosteren beyaz dar yazlik pantolonlu turbanli » sto » volkswagen bus » ocakbasi » radyo limon » mercedes i olan yazarlar » balli » friedrich wilhelm nietzsche » mhertalian