cocukken sahip oldugum kirmizi rugan ayakkabilar 

/ 2
kapat
  1. sigaranın üstüne dinlenilesi bir eser. *
    #2177138 (gosemef, 22.08.2007 13:36)
  2. hakkında entry girmediğimi gördüğümde şaşırdığım şarkılardan biri daha. ayrıca grand ekinoks'un ilk zamanlar şarkının ismiyle dalga geçtiğini ispiyon etmeden yapamayacağım. şu zamanlar eşek gibi seviyor gerçi ama olsun.

bana eski kız arkadaşımı hatırlattığından mütevellit * artık pek bir hevesle dinlemediğimi kabul etmem gerek. ama sonuç itibarıyla sebnemi şebnem yapan şarkılardandır. dinlenmeli ve sevilmelidir. gerçi öyledirde.
    #2330073 (puldüşü, 17.09.2007 03:24)
  3. ''Öyle şeyler söyleyebilmek isterdim ki anlatabilmek
    Her kelimesi seni çeksin saklasın bir yerlerde; derin,derin..
    Öyle şeyler gösterebilmek isterdim ki resmedebilmek
    'Rüzgar olmak isterdim ki eseyim etrafında; serin,serin..' ''

kısmını nedense pek bir sevdigim,sebnem ferah'ın çok güzel yorumladıgı ve kocaman bir isme sahip olan parça..*
    #2577137 (Nyks, 10.11.2007 21:25)
  4. aşkı çok güzel açıklar bu şarkı çünkü insan hep canını yakanları seçer...
    #2577161 (statik smiley, 10.11.2007 21:32)
  5. yaklaşık bir 10-11 yaşına gelene kadar eskidikçe yenisi alınan ayakkabıdır.
    #2651127 (herpes, 01.12.2007 19:09)
  6. her ne kadar rugan olmasada çocukken sahip olduğum kırmızı j j okocha kramponlarını hatırlamama sebep olan şarkı... (bkz: kirmizi krampon)
    #2651134 (mevlo, 01.12.2007 19:10 ~ 19:13)
  7. yıllar yıllar önce terk ettiğiniz ilk sevgilinizin; dinlerken sizi düşündüğünü bildiğiniz sebnem ferah şarkısıdır. Yıllar yıllar sonra, o kızın pelin batu kıvamında bir pamuk şeker olarak karşınıza çıkması sonucu oturup essek gibi dinlediğinizde içine düştüğünüz derin "kafami sikeyim" hissini kataliz eden böhühühü...
    #2971261 (boyleykenboyle, 08.02.2008 14:52 ~ 14:58)
  8. "öyle bir ilaç bulabilmek isterdim ki
    kurtulabilmek,
    aşka dair bıraktığın korkulardan,
    ama yaram çok derin..."

kısmıyla oturduğum yere çivileyen şarkı. şebnem ferah farkı.
    #3149009 (oneqeno, 16.03.2008 17:25)
  9. çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar
    onlar da senin gibi çok tatlıydılar ama; canımı yakardılar..
    acıtırdılar..

şebo bunu hep yapıyor her şarkıda kendimizden bişey bulmamızı sağlıyo.
    #3149089 (freedom, 16.03.2008 17:38)
  10. "nezih" bir şarkı
    sonu karaca olsa da...
    #3509173 (freelance, 08.06.2008 00:52 ~ 00:54)
  11. Şu anda giyemediğimiz ayakkabıdır.
    #3635406 (muhabbet, 08.07.2008 02:11)
  12. kelimeler yetse albümündeki babam oğlumla birlikte favori şarkım. şebnem ferah'ın insanı yaralar vokaliyle çığlıklarıyla beni duvardan duvara fırlatan şarkı.

edit: allah aşkına bak yalvarıyorum sana neden bunu eksiledin bi özel mesajla aydın lat beni. bak kalbim kırılır.
    #3635413 (suicidal imbecile, 08.07.2008 02:15 ~ 17:04)
  13. Çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar
    Onlar da senin gibi cok tatliydılar ama
    canimi yakardilar
    acıtırdılar
    ...
    #3635424 (lip gloss and black, 08.07.2008 02:19 ~ 02:21)
/ 2
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocukken sahip oldugum kirmizi rugan ayakkabilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocukken sahip oldugum kirmizi rugan ayakkabilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocukken sahip oldugum kirmizi rugan ayakkabilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocukken sahip oldugum kirmizi rugan ayakkabilar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 15 agustos 2006 sebnem ferah acik hava konseri » sebnem ferah » rugan » taharetmuslugu » 8 eylul 07 sebnem ferah harbiye acik hava konseri » cok az sayida kalmalarina ve sozlukteki guc onlard » cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » chp nin sola kapanimi » kadinlarin goguslerinin tam arasinda kalan yer » fistikci sahap » senden sonra » before the devil knows you re dead » uludag forum » duyum yitimi » arog » osmanli da harem » rustu saracoglu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » billups » gazel » kadin oldugum hissettirilsin istiyorum » ahirette sozlugun aleyhimize delil olmasi » house md » emre aydin a senden adam olmaz diyen kadin » nevai bize menemen yapsin zirvesi » mustafa » banker mulayim » avast