cocukken kaybolmak 

kapat
  1. yetişkin olduğunda inan ya kaybolmaz ya da kaybolduğunda panik yaratmaz. ama çocukken kaybolunursa insan dünyada kendini bir başına hisseder, dünyanın sonu gelmiştir sanki, akla en olmadık şeyler getirilir, sokaklarda yaşanılacağı, sokak çocuğu olacağı, dilendirileceği düşünülür, yaygara kopratılır, gözyaşları sel olur. bir çocuğun başına gelebilecek en kötü şeylerden biridir kaybolmak.
    #239264 (asiti kaçmış kola, 13.05.2006 13:33)
  2. ÇOK HEYECANLIDIR. BiR DE YOLU SiZ BULDUYSANIZ KAHRAMAN OLUVERiRSiNiZ BiR ANDA...
    #239273 (karga, 13.05.2006 13:34)
  3. gidilen yere varma çabası içindeyken duruma macera katması maksadı ile yapılan bir hata, girilen yanlış bir sokak sonrasında bünyede hissedilen "tırs tırs hormonu"na neden olan durum.
    #239598 (ceyhunaksan, 13.05.2006 14:55)
  4. izmirliler'in başına kemeralti'nda gelir.
    #799838 (Gerko, 01.11.2006 18:50 ~ 18:51)
  5. evden kaçma denemesinin kaybolmayla sonuçlanması halidir bazen..
    kendisine haksızlık yapıldığına inanan çocuk ağlayarak iç sesiyle konuşmayı sürdürür.
    -zaten seni daha az seviyorlar..
    +evet farkındayım, öğretmenden aferim aldığımı söylediğimde babam duymadı bile..
    -hem kardeşini seviyordu o sırada..
    +hı hıı tam üç kere öptü bis boklu bebeği..
    -evden gitsen fazla umursamazlar bile..
    +gideyimde görsünler, çocuksuz kalsınlar..

sanki nereye kadar gideceksen, iki sokak ötede kayboldum diye ağlamaya başlarsın..
    inatçıyız ya, dönmeyi de düşünmeyip elektrik direğinin dibine oturursun.
    taa ki, babanın telaşla uzaktan geldiğini görene kadar..
    ondan sonrası kolay, kucakta nazlana nazlana eve dönüş..
    #1499412 (cikolatavekahve, 06.04.2007 20:17)
  6. (bkz: kaybolurken çocuklaşmak)
    #1499556 (rweasley, 06.04.2007 20:55)
  7. korkunç bir şeydir bu. önce panikler, arkasından ağlamaya başlar ve ardından bildiğin bütün duaları okursun. *
    bir de bulununca utandırılır bu çocuk kısmısı, sanki bile istiye kayboldu.
    #1499584 (missbee, 06.04.2007 21:06)

© 2008 - uludağ sözlük

cocukken kaybolmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocukken kaybolmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocukken kaybolmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cuma aksami » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » taylan sigirci » aysengruda » sah ismail » hasan kurtulmus » yildirim demiroren » turban » savas ve kadin » 50 cent » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » sozlugu karistirmak istemek » polat alemdar in kafasiyla 7 tane yarmayi dovmesi » yazarlarin aslinda demek istedikleri » bi josef k vardi ne oldu ona » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » arda vs hagi » sozluk yazarlari para toplasin izlanda yi alsin » deniz feneri » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » walter cronkite » sigara icemeyen insan » siir kadindir » koca haydar » amdan gotten basliklar sozlugun tuzu biberidir » dr cureklibatur ve bay arkin » hem sucsuz hem gucsuz hem halsiz olmak » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » kokusu tadindan guzel olan yiyecekler » roll over beethoven » sonraki blog