cocukken hic salaklik yapmamak 

kapat
  1. böyle efendi, mazlum durdan sustan anlayan, icinden agla oğlum denildiğinde peki annecim cevabını veren gariban bir çocuk olarak büyümek buna sebep olabilir. ya da yapılan salaklıklar hatırlanmıyor da olabilir.
    sonra çok çektim bunun sıkıntısını. sözlük mözlük açılacak ilerde, internet icat olucak sen de orada yazacaksın. yap bi abukluk salaklık be anam. yoook hep ansiklopedi oku, kuantum fiziği ile ilgilen bok var.
    #1440798 (keraneci, 22.03.2007 18:33)
  2. biriken salaklıkların ileride kendini göstermesiyle, daha da can sıkıcı hal alabilen durumdur.
    #1440806 (dekadans, 22.03.2007 18:36)
  3. asla telafi edilemeyecek en büyük salaklık olandır.
    #1440807 (marjinal fayda, 22.03.2007 18:36)
  4. çocuklugunu tam anlamıyla yaşayamamaktır.
    #1441441 (leskote, 22.03.2007 20:59)
  5. en büyük salaklığı yapmak demektir.
    #1520247 (bozo23, 12.04.2007 19:39)

© 2008 - uludağ sözlük

cocukken hic salaklik yapmamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocukken hic salaklik yapmamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocukken hic salaklik yapmamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olum » beyaz ten » bu dunyada kimse pasa degil padisah da » bayat konsimento » napoleon bonaparte » yaran yanlis baslik okumalari » deadliest catch » koktengri » charles babbage » 70 lik yeni raki » ashtarte » eski sevgilinin isyerini basmasi » tuvalete kardesle birlikte gitmek » anlamadigi seylerden hoslanan insan » fatih tekke » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bak » cesit cesit insan var » trumanshow » tek basina ozel araciyla ise giden dangoz » mustafca » the waste lands » surekli bugun butonuna basan yazar » ssg » hic tatil yapmadan calismak » poliuretan boya » the day that never comes » with apologies to jesse jackson » isyerinde samimiyeti dengeleyememe sorunu » eski sevgiliyi unutmanin yollari » braun silk epil reklamindaki gavat bey