cocukken duyulan yalniz basina banyo yapma istegi 

1. çocuğa büyüdüğünü, artık kendisinin de özel bir şeyleri olduğunu hissettireceği için her çocukta ortaya çıkan önlenebilitesi olmayan bir istektir.
    (bkz: kisinin ilk defa yalniz basina banyo yaptigi an)
    #3254260 (uretim cini, 10.04.2008 17:12)
  2. ileride erkekler için bu istek güzel güzel kadınlarla banyo yapma isteğine dönüşür.
    #3254268 (SamedeY, 10.04.2008 17:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocukken duyulan yalniz basina banyo yapma istegi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocukken duyulan yalniz basina banyo yapma istegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocukken duyulan yalniz basina banyo yapma istegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocukken duyulan yalniz basina banyo yapma istegi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » akp izmiri alabilir mi » takim arkadaslari ariyoruz » kavalye » anestezi » cartman joins nambla » fiskokrem sutlu findik kremasi » kazik yedigini anlayinca bogazda olusan yumru » turk solu » meclis lokantasi » nacaram » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ne mutlu turkiye yane » kurban bayramindan nefret etmek » understation » asla zenci bir erkek ile seks yapmam diyen kiz » uludag sozluk » sumerler » grand theft auto iv » hangimiz sevmedik » sticker » ilginc dukkan isimleri