cocukken dovulen kiza asik olmak 

1. bir erkegin basina gelebilecek en talihsiz olaylardan bir tanesidir..

ufaksindir.. daha beynin pipinle yer degistirmemis.. (hatta pipini sadece isemek icin kullaniyorsun ve sunnette sana cektirecegi aci yuzunden biraz kinin var ona karsi.) yerinde duramiyorsun bir turlu. durmadan yeni atraksiyonlar, yeni maceralar ariyorsundur.. hop bir o yana, hop bir bu yana..

bilirsiniz, cocukken erkekler ve kizlar arasinda hep bir cekisme vardir. ayri ayri gezmeler, birbirlerine laf sokma cabasi, pandik atip kacmalar(biz hayvandik efendim cocukken), en uc nokta olarakta tekme tokat kavga etmek..

basima geldi.. lakin o sira hayat felsefem kiroyum, cocugum ama guc bende.. rocky izliyorum rocky oluyorum, van dam izliyorum van dam oluyorum.. adimi soranlara "bana kisaca yilan de" falan diyorum.. oyle manyagim, o derece kiroyum..

kafama bir gune esti. kendimden 2 yas buyuk komsumuzun kizini tekme manyagi yaptim. ama oyle boyle degil.. ucan tekmeler mi dersin, yerde suruklemeler mi, karaciger yoklamalari mi... kizin hali perisan. bitmis vaziyette.. evet, evet biraz macoyum..

o gunun aksamina kizin annesi benim valideye sikayette bulundu.. takdir edersiniz ki,10 dakika sonra benim halim perisan.. gudumlu anne terligi mi dersin, agiza biber bosaltmalar mi, kulaklarin yer degistirmesi mi.. neyse dedik.. hak ettik..

sonra o kiz mahalleden tasindi, gitti. dogrusunu soylemek gerekirse s.kimde de olmadi.. "hayatima giren kadinlardan bir tanesi" dedim (kirolukta sinir yok efendim)
    , eski maceralarima geri dondum..

7-8 yil sonra o kizi bir yerde gordum. gormez olaydim! o sumuklu kiz bir afet olmus, gerek zerafeti, gerek asilligi, gerek memeleri ile afroditin turkiye subeligine atanmis. lakin en son kizdan doverek ayrildigim icin muhabbete acamiyorum, kilitlendim resmen..

- ehehe cocukken ne hasariydik demi canim.. ehehe..
    + aa evet. sen beni dovmustun cok fenaaa.
    - eee. heheh.. cocukluk iste.(sana vuran ellerim kirilsin)
    + evet.. evet cocukluk.. haydi canim ben gidiyorum. gorusuruz.
    - heheh tek temenim o.. bay bayyy!
    * oglum sen bunu ne kotu dovmustun lan.. ne guzel kiz olmus simdi..
    - hee valla aklimi s.keyim..
    * sittir et bosver salcali ekmek.. sana kiz mi yok..
    - hee valla.. bu arada bana kisaca yilan de..
    #3191134 (salcali ekmek, 26.03.2008 02:11 ~ 02:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocukken dovulen kiza asik olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocukken dovulen kiza asik olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocukken dovulen kiza asik olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocukken dovulen kiza asik olmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mus corap » 89 com » ayriyeten » duygusal travma » tatar kizlari » tamer dodurka » seni uzaktan sevmek asklarin en guzeli » dalian atkinson » backstreet boys » istinye park » ali riza yurtoglu » fetret devri » wepla » genco dizisindeki binnur » valeria kaprisky » insanlarin fiziksel ozellikleriyle alay etmek » ahilik » tarihteki unutulmaz ayarlar » alternatif youtube a erisim metodlari » red wolves » kis uykusundan uyanan ayinin ilk dusundugu sey » ezanin turkce okunmasi » ezik erkekler » buyuk beyaz kopekbaligi » kadin erkekten daha cesaretli olmalidir » hoslanilan kizin boyna sarilmasi » hesap kesim zamani » finallere tavuk yakalamaya calisarak hazirlanmak » anew » tacir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » svarga » kormilo » niida » 808s and heartbreaks » springen » maxinator » metin hulagu » emre aydin » bir kizi cirkin bulabildigine sevinmek » altin hat trick