cocukken anneden istenilenler 

kapat

1. çocuk aklımız işte. ama çocuk aklı diyerek de bir kenera atmak değil demek istediğim. o yıllarda tek dayanağımız herzaman olduğu gibi bizim herşeyimiz olan annemizdir. istediğimiz herşeyi yapacağını bilmemiz ve o gücün onda olduğunu düşündüğümüz için akla gelen herşey.

en azından ne o çucukluk aklımla şunu istemişim ;

mısır yenmektedir;

ben : anne benim mısıydan biyaz ye. yol yap mısıyımın üstüne.
    anne : niye oğlum kendin yesene yolunu da sen yap. neden yol yapacakmışız bakalım ?
    ben : olmaz anne ya sen yap. sen yapaysan o yaptıyın yoldan babam çabuk geliy evimize. *
    #3453978 (sokaklambasi, 27.05.2008 12:56 ~ 13:30)
  2. bazen kızdırınca onu '' dayak isteme kel oğlan '' derdi. demek farkında olmadan dayakta istenebiliyormuş.

(bkz: dayak)
    #3454091 (sokaklambasi, 27.05.2008 13:34)
  3. Genellikle anneyi zor duruma sokan ve etrafa karşı mahçup eden isteklerdir. olur olmadık yerde olmayan şeyi istemek; yolun ortasında vitrinde gördüğü bir oyuncak için yerlerde kıvranmak, komşunun kızının evde yatmasını istemek vb.
    #3454101 (antisosyal, 27.05.2008 13:37)
  4. +anne bittiii götümü yıkaaa! anneeee,anneee yaaaa, kokuyo buuu, anneeee korkuyorum, anneeee..
    -hay ananın...
    #3454113 (YaZamaZ, 27.05.2008 13:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocukken anneden istenilenler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocukken anneden istenilenler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocukken anneden istenilenler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocukken anneden istenilenler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » van gundy » soba borusu » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » insanin pesini birakmayan seyler » claudio roberto da silva » ketoral sampuan » gosteri dunyasi » misima yukio » uludag sozluk teknik servis ve destek ekibi » football manager 2008 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » muhammed bozdag » msn iletileri » mp4 24 » chad muska » yazarx com » tarla kizlari » ilginc sinav sorulari ve cevaplari » hunkar » iuscivile » sprachdiplom