cocukcada ben de varim 

kapat
  1. bir ozdemir asaf şiiri.

Ben böyle yazdım sanma
    Ben böyle düşündüm
    Başından beri
    Sözcükler koşuyordu
    Düşünmelerimin ardından
    Çocuklar, çocuklar gibi
    Bayram yerlerinde

Çocuklar oynuyordu
    Düşlerimin içindeki
    Bayram yerlerinde

Ben onlara
    Hiçbir zaman
    Kapalı perdeleri göstermedim
    Kapalı kapıları göstermedim

Hiçbirini salıncağa bindirmedim
    Sallamadım
    Atlı karıncalarda döndürmedim
    Onlar gelişi gidiş sandırırlar
    Vuruşan otoları seviyorlardı onlar
    Çünkü hem gidiyorlardı
    Gidiyorken güldürüyorlardı
    Kafa kafaya vurduruyorlardı
    Gülüyorlardı
    bizi kandirdiklari gibi kandirirlar
    Onlar
    Yarın oynayacakları oyunu
    Oyunun başını sonunu
    bizlerden iyi biliyorlardi.

*
    *
    #2034620 (kendime donmeye artik cok gec, 29.07.2007 22:30)

© 2008 - uludağ sözlük

cocukcada ben de varim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cocukcada ben de varim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocukcada ben de varim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevmek icin akp li mhp li chp li olmaya gerek yok » 4 cekirdekli server in dolapdere imali olmasi » jose joaquin moreno verdu » turbanlilarin oral seksi istememesi » faggod » hayal mahsulusunuz hayal » milletin kiliyla tuyuyle ilgilenmek » garip akimi » fakirse sasi zenginse sehla » elma sozluk teki uludag sozluk yazarlari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games