cocukca 

kapat
  1. - Çocuk gibi,
    - Çocuğa yakışır biçimde.*
    #1787087 (larker, 18.06.2007 22:46)
  2. sureyya berfe ' nin çocuklara " büyükleri şaşırtan akıllarınıza, hiç ama hiç kararmamasını dilediğim yüreklerinize sağlık " diyerek yazdığı çocuk şiirlerinin olduğu kitabının adıdır.
    #2328821 (lee ve lee, 16.09.2007 23:09)
  3. uyku zamanı

"hadi bakalım geç oldu, yat" diyorsunuz

yatağımda düşünüyorum:
    dünyamızın kuzeyinde
    altı ay gece olurmuş, altı ayda gündüz
    altı ay uyumuyor mu oradaki çocuklar?

ben de oraya mı gideyim?

süreyya berfe - çocukça
    #2328860 (lee ve lee, 16.09.2007 23:14)

© 2008 - uludağ sözlük

cocukca başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cocukca ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocukca nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» coheed and cambria » asik olmak » avusturya » kaybolan yillar » mortal kombat 3 ultimate » kendikalesinegolatankaleci » barack obama » lc waikiki » isik hizina ulasmak » muzik kulagi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci