cocukca hayaller 

kapat
  1. hayatın gerçekleriyle henüz tam anlamıyla yüzleşmemiş çocuk kişisinin* düşlediği güzel şeylerdir.
    mesela;
    tüm musluklardan kola ve meyve suları akmasını isterdim ben...
    ozal öncesi dönemin lüks gıdaları sayılan bunları, şimdiki çocuklar gibi her daim el altında bulamazdık zira.
    elvan ve ankara gazozu favori içeceklerimizdi, bulabildiğimiz.*
    şimdiyse yine çocukça hayal ediyorum;
    keşke musluklardan tertemiz ve lezzetli içme suları aksa yine.
    (bkz: biz büyüdük ve kirlendi dünya)
    #1791188 (infantes, 19.06.2007 18:00)
  2. (bkz: doktor olmak)
    #1791189 (balta, 19.06.2007 18:00)
  3. kara simsek'e sahip olmak
    #1791200 (evlerdenirak, 19.06.2007 18:02)
  4. kırpığın küfesinin içini görmek.
    (bkz: susam sokağı)
    #1791269 (dusunenadam, 19.06.2007 18:17 ~ 18:18)
  5. cikolatadan tüm ev ve arabaların olduğu bir hayat.
    #2765749 (efe misin, 30.12.2007 02:47)
  6. (bkz: pikaçu gibi uçmak)
    *
    #2765766 (ecayip heyvanlari andiriyirsen, 30.12.2007 02:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocukca hayaller başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocukca hayaller ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocukca hayaller nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocukca hayaller. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » trumanshow2 » kutu kola » cms » teyze ile hala arasindaki farklar » uypaciyakoverbeni » eskiya » merve yi tavla » geri gelen mektup » gul dunya » hank moody » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » billups » nevizade geceleri » taraf » kendini kaybetmek » sozluk yazarlarinin olum sekilleri » guzelligin basa bela olmasi » otobuslerdeki duracak dugmesi » cuccuk » banu alkan » mutlak hak