cocukca basliklar 

kapat
  1. sözlükte ki başlıkların yavşaması sonucu oluşan tuhaf başlıklardır..
    (bkz: ingilizce kelimelerle türkçe kurulan cümleler)
    #1490346 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 04.04.2007 14:31)
  2. (bkz: sözlük yazarlarının ayar verme çabaları)**
    #1490362 (SHASHKIN, 04.04.2007 14:34)
  3. siyaseti sözlükten takip etme hevesiyle sayfayi açan yazarin ilk tepkisinin ifadesi olan söz öbeği.

Not: kimse sanmasınki; kendimi pek bir matah başlıklar açtığım/açabildiğim için bu tür bir eleştiri yapmakta haklı görüyorum. Ama dileğim şudur; şu seçim gündeminde anketlerin yanında siyasetin nabzının attığı başlıkları da görmek...
    #1653300 (evlerdenirak, 17.05.2007 11:21)

© 2008 - uludağ sözlük

cocukca basliklar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocukca basliklar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocukca basliklar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» beklediginiz lider geldi » bahcelievler lisesi » tek basina ozel araciyla ise giden dangoz » fenerbahce vs galatasaray » xmb » kenny gregory » cursed » mehmet ali sahin in ceber ailesinden ozur dilemesi » hangi il kac sehit verdi » giden sevgilinin ardindan kurulacak cumle » mount and blade » egeid » otoyollarda 135 duble yollarda 120 » ahmet yildiz olmedi » hic tatil yapmadan calismak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » next » 15 ekim 2008 tarihli penguen kapagi » o gunu beklemek » nvocc » les miserables » filistin cephesi » nihat genc » saw 5 » bize emir degil cevap verin » kingo disco » askerlik » sevgi » ozlenenler » flatout ultimate carnage » ryuzaki