cocuk kalbi 

/ 2
kapat
  1. ilkokul hayatım boyunca öğretmenim tarafından önerilmiş bi kitap..bi gün dedim okuyim şunu bi poh var ki konuşuyo kadın, aldım kitabı kütüphaneden başladım okumayaaa...oku oku bitmiyo arkadaş, 3.sınıf okuma bünyesindeki çocuğa oku denir mi öle kitap? bakıyom 3. sayfa yarım saat sonra bakıyorum 8. sayfa bitmiyo arkadaş..hayır kitabı nası bitircem diye düşünmekten konuyuda anlamadım.ertesi gün gittim hocanın yanına "hocam bunun filmi çıkmaz mı?" dedim mal gibi.ee kadının damarına bastım tabi bir kulağımı çekti ki 3 gün sızladı.kitap hala bendedir kütüphane falanda yalan oldu zaten,bakıp bakıp ağlıyorum.
    #3376665 (kronik kuzu, 09.05.2008 20:23)
  2. içinde bütün bir masumiyeti barındıran bir kalptir.
    #3377683 (n7 s8, 10.05.2008 00:30)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

cocuk kalbi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cocuk kalbi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocuk kalbi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the heartbreak kid » az para cok is » evrimi anlamak » tindersticks » akmai » springfield » gmail » 2008 pekin olimpiyatlari » love actually » in brugge a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci